Participatieraad Haaksbergen

Voor de burger door de burger

“Een klein kluitje prakkiseert zich suf ….”

Gelukkig benaderen steeds meer Haaksbergenaren de Participatieraad. Veertien dagen geleden nog. Via een anonieme brief. De onbekende inwoner meent dat de gemeente Haaksbergen ‘dom’ handelt door bij problemen niet de hulp in te roepen van de inwoners van Haaksbergen.

Vandaar het verzoek om het idee ‘alle Haaksbergenaren om hulp te vragen’ onder de aandacht bij het college van B&W te brengen. Nu blijven talenten van inwoners ongebruikt! Nu is het maar een ‘klein kluitje dat zich suf prakkiseert’, terwijl in Haaksbergen expertise genoeg is.

Haaksbergenaren weten heel goed wat past bij Haaksbergen. Wat betaalbaar, praktisch, haalbaar prioriteit moet krijgen. De gemeente kan een lijst met plannen publiceren in RondHaaksbergen.Voorzien van de geschatte kosten. Weet iedereen wat er te kiezen valt.

mensen

Maar…. iedereen kan zelf ook actief worden en de gemeente spontaan melden wat ‘men’ echt belangrijk vindt. De anonieme afzender schrijft een aantal ‘originele ideeën’ tehebben. Over verbeterpunten voor de bibliotheek. Nu of later geld voor gevelverbetering. Feestelijke ideeën voor het Comité 75 Vrijheid en Verzoening.

Hiermee steunen wij deze anonieme oproep! Laat u horen! Liefst rechtstreeks naar de gemeente. Of anders via de Participatieraad. Liefst niet anoniem! Informatie wordt altijd in overleg en vertrouwelijk behandeld. Zorg ervoor dat het ‘kluitje’ groter wordt.

Hoe?
Via het gemeentehuis (Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen), de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefonisch via het gemeentehuis (053 – 5734567). U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld. Voor meer info: www.participatieraadhaaksbergen.nl

Log in op uw account